Het leukste uitje voor je hond          
         Wij maken honden blij                     Hondenuitlaatservice de Bollenstreek                 


WELKOM FURRY FRIEND!


Hondenuitlaatservice gezocht?

Bij mij bent u verzekerd van betrouwbare, liefdevolle zorg en een professionele omgang met uw hond! Het is mijn missie en passie om op elke hond individueel in te gaan en een goede oplossing naar wens van de hondeneigenaar te leveren. Ik geef aandacht en tijd voor de behoeftes van uw hond. Mijn groepswandelingen zijn met maximaal zes honden. Ik zie mij als begeleider van de honden tijdens de wandelingen en geef zoals nodig, sturing op basis van lichaam/hondentaal. Ik maak geen gebruik van slipkettingen/ecollaars enzovoort.  

 


Vrijwel al mijn klanten blijven mij trouw, omdat ze weten dat ik altijd een stapje extra doe. 
- Elke hond voorzien van een GPS - Tracker
- Gebruik eigen hondenlijnen
- Badjassen bij koud en nat weer
- Kleine groepen van maximaal zes honden
- Gediplomeerd Hondenuitlaatservice  

 

 

Komt u eens mee wandelen, of bekijk de fotogalerij om een indruk te krijgen van mijn diensten. Tussen de 1 en 1.5 uur zijn wij per wandeling op pad.

Ik verheug mij op u en uw trouwe vierpoter!


- Altijd een oog op het welzijn van uw hond

- Samenwerking met vaste dierenarts, Dierenkliniek Katwijk

- Bus voorzien van Isolatie, ventilatie, edelstaalhokken, rubberen matten en vetbedden

- Per hok een hond


  
 
 
E-mailen
Bellen
Info