Het leukste uitje voor je hond          
         Wij maken honden blij                     Hondenuitlaatservice de Bollenstreek                 

Meer dan honden uitlaten

Hey trouwe vierpoter, ga je mee met ons? Fijn wandelen en avonturen beleven! Lekker snuffelen tussen de bosjes en rollen in het gras? En dat allemaal op een veilig en betrouwbare manier!

Lijkt dat je wat? Vertel het aan je mensenvriend en laat die contact opnemen met Katha van HUS de Bollenstreek!

Is je mensenvriend nog niet overtuigd? Laat mij dan vertellen wie Katha is en waar ze voor staat:

Waar sta ik voor?

Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij mij geheel boven aan. Dit begint al bij de inrichting van mijn bus tot de laatste hond die ik naar huis breng. En dit doe ik niet alleen voor mijn uitlaathonden, maar ook voor mijn omgeving en medemensen. Ik probeer steeds met alles en iedereen rekening te houden. Wat ik ook doe, ik doe het met liefde en passie. U geeft namelijk niet zomaar uw huisdier mee, het is uw lieve, dierbare en trouwe vriend. Zo probeer ik ook altijd op de wensen van de hondeneigenaren in te gaan. Eten geven na de wandeling? De tussendeur moet dicht? Halsband of tuigje weer op zijn plaats? Geen enkel probleem, ik neem voldoende tijd voor uw hond. Ik kort geen wandelingen in en ik ga ook niet op omheinde losloopgebieden zitten. Iedere dag zet ik foto's van de wandelingen op mijn Facebook-pagina. Geen Facebook? U ontvangt de foto's regelmatig op een andere manier. Ik ben snel te bereiken voor mijn klanten als het om het ruilen van dagen of dagdelen gaat. Ook ga ik nog een stapje verder: GPS-Tracker voor alle honden. Badjassen bij koud en nat weer, zo komen de honden al droog weer naar huis. De penningen zijn bij mij ook gratis. Iedere hond zijn eigen Bench in de bus, in de winter zijn deze voorzien van cosy vetbedden.  Sinds september 2020 mag ik mijn bedrijf ook eindelijk gediplomeerd noemen. Ik heb een EHBO cursus voor honden gevolgd en de opleiding ras en gedrag bij de Martin Gaus Academie afgerond. Op dit moment ben ik enthousiast bezig met de opleiding Kynologisch Instructeur. Verder ligt mijn oogmerk op het welzijn en de gezondheid van uw hond, hierover heb ik veel vakkennis opgedaan tijdens de pijncoach-opleiding deel 3 van M. Vrolijk.

 Graag hou ik nauw contact met mijn klanten en stel deze regelmatig op de hoogte van hoe het met de hond gaat tijdens de wandelingen en wat mij qua gedrag en gezondheid opvalt

    Altijd vriendelijk en met en glimlach, ik word namelijk heel vrolijk van mijn werk

Wie ben ik? 

Geboren 1984 in Göttingen, Duitsland en opgegroeid op een boerderij - al vroeg sloeg mijn hart voor dieren en de natuur. Na mijn opleiding in de tuinbouw heb ik als teeltmedewerker in verschillende sectoren, zoals de veredeling gewerkt. Paarden en honden zijn mijn grote passie. Op dit moment horen Lagos, Tinka en Zelda bij ons gezin. 

2016 ben ik voor de liefde verhuisd naar Katwijk aan Zee, Nederland. 2019 is onze zoon Joshua geboren en ik ben gestopt met werken in de veredeling. 

Ik kende Laura & Jaap van HUS de Bollenstreek al sinds mijn begin hier in Nederland, ze hebben Faro, Peppa en Lagos als logeerhonden leren kennen. Hieruit is een vriendschap gegroeid en wat als grapje is begonnen is nu een serieus Franchisebedrijf geworden. Sinds 4 oktober 2019 ben ik trotse, zelfstandige ondernemer een Franchisepartner van www.hus-debollenstreek.nl Laura & Jaap van Rijn. Ik ben er zeer dankbaar voor.  

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info